Juhas Erika - Vélemények

3 évvel ezelőtt, Erika vette észre a vállamon azt az anyajegyet, ami aggodalomra adott okot. Az Ő tanácsára orvoshoz fordultam. Nem sokkal később eltávolították. A szövettan eredménye a melanomát igazolta. Nagyon megijedtem! Kiírtak egy másik műtétre is és felmerült a Kemoterápiás kezelés szükségessége. Erikához fordultam segítségért. Gyógytea keveréket állított össze legfőképpen az immunrendszer megerősítésére. Gyógyító és megerősítő imákkal egészítette ki. Ezek együttes alkalmazása segített! A következő szövettaneredménye negatív lett! Még kell járnom kontrollra, de ez már csak formaság! Minden eredményem azóta is jó!

Köszönettel: Szántóné Orbán Ildikó

Erikát életem egyik igen nehéz időszakában ismertem meg. Szomszédok voltunk, de nem tudtam róla, hogy mivel foglalkozik. Eleinte "csak" beszélgettünk erről-arról, majd a teljes kétségbeesés határán a segítségét kértem. Igen szkeptikus voltam az ezoterikus, természetfeletti dolgokkal szemben - amit meg is mondtam -, döbbenetes, és hihetetlen volt látni, tapasztalni a pozitív változásokat életemben/életünkben, melyet az ő iránymutatásával, támogatásával, Bach-virágcsepp "kúrával", imákkal, különféle szertartásokkal értem/értünk el. Mára odáig jutottunk, hogy a párom is megkereste, és az ő segítségével "gyógyul". Hálás vagyok a sorsnak, hogy a kellő időben összehozott Erikával :-) Köszönöm!

Edit

Erikát egy közös barátunk által ismertem meg . Igen nehéz családi problémáim voltak , amiről nehezen nyílik meg az ember mások előtt . Nála voltam több családállításon , ami rendre könnyebbségeket hozott az életembe plusz feltöltött energiával , közben imaterápiás tanfolyamán is részt vettem , aminek napi szinten nagy hasznát veszem , ha bármi kérdésem van bizalommal fordulhatok hozzá , mindig megértéssel és hasznos tanácsokkal lát el . Nagyon köszönöm az égieknek , és hálás vagyok érte , hogy megismerhettem személyében egy kivételes adottságú és tele pozitív megerősítésű embert ! Köszönöm

Tuczakov Helga